Telefoon repareren

Telefon repair

Klinkt mooi in het Engels in ieder geval mooier dan in het Nederlands “telefoon repareren”. Nou ja maakt natuurlijk niet veel uit maar er zijn dus talen die mooier klinken dat wel. Deze week hebben we een leuke wedstrijd georganiseerd en was helaas de mobiele telefoon van Anouk kapot dus moesten we daar ook iets aan doen. Wij zijn helaas geen experts wanneer het om een telefon repareren gaat dus hebben we even wat zitten googelen met ons allen, wat de kinderen trouwens best een leuke taak vonden. Karel kwam direct op GSM Paradise terecht en daarmee was het probleem al gauw opgelost.

Het leukste is wanneer je dit soort dingen met de groep behandelt zodat de kinderen zich ervan bewust worden dat iedereen wel eens hulp nodig heeft en we dus bereid moeten zijn om in het mogelijke een handje te helpen. We zijn er dan ook met ons allen op uit gegaan om de telefoon van Anouk te laten repareren en hebben er tevens nog een mooi dag van gemaakt ook. Anouk blij, Wij Blij! dat was ons motto die dag en zo is het ook gegaan. Laat in de middag na de oefeningen en het doornemen van alle dingen die we nog voor de boeg hadden heeft Anouk een mooie Groepsfoto gemaakt die we natuurlijk in de aankomende dagen gaan laten printen voor het Kids&Space huis.

We doen het prima met ons allen en de groep is fantastisch op elkaar ingespeeld waardoor de kinderen hun gedachten meer loslaten en creatiever zijn gaan denken. Het gedrag van de kinderen is onvoorstelbaar goed en kunnen veel beter met hun omgeving overweg. Ook thuis is dit zeer opmerkelijk tegenover de ouders en andere familieleden dus zijn we een enorme vooruitgang aan het boeken via Kids&space.