Kids and Name it

Name it kinderkleding heeft voor het aankomende seizoen de ideeën van een groot aantal kinderen verzameld om de leukste prints en outfits te ontwerpen. De kinderkleding is dan ook geheel geïnspireerd op de wensen van waar kinderen zich het beste bij voelen. Daarvoor hebben een speciaal kleuren en prints design gedaan die op vele manieren in de kinderkleding is terug te vinden en waar vooral de Urban style naar voren komt. De kledingstukken zoals de ripped jeans en pre-washed sweatshirts zullen hier dan ook een sterk aantreden gaan doen en kunnen gecombineerd worden met de rest van de collectie en accessoires.

De collectie van Name it is gebaseerd op natuurlijk stoffen en kleuren die gemakkelijk wasbaar en krimpvrij zijn. De kleding is van een hoog kwaliteitsmateriaal vervaardigd en uiterst geschikt is voor elke gelegenheid. Voor de baby kleding heeft dit merk voor het aankomende seizoen een leuke verandering aangebracht door de lieve zoete babykleertjes een ander tintje te geven waardoor ook de kleinste in huis een ander look kunnen dragen.

Voor de ontwerpen en print designs hebben we de kinderen gevraagd de outfits op papier te zetten en de kleuren en prints te gebruiken waar zij zichzelf het liefst in zouden zien. De resultaten waren verbazingwekkend en we hebben er uiteraard de mooiste tussenuit gehaald voor gebruik van de eerst volgende collectie, vertelde ons de ontwerpster van Name it. Ze zijn dan ook van plan om dit meerdere malen te herhalen en op deze manier een kinderkleding collectie op te bouwen die zich onderscheid van andere kledingmerken die er op de markt verkrijgbaar zijn. Op dit moment zit Name it kinderkleding nog volop in de Final Sale met kortingen tot wel 70% dus als je nu nog wilt profiteren van een paar leuke koopjes ben er dan als een haas bij voordat deze actie afloopt.